Kledij

Kledij


Clubtraining


De clubtraining van TOO bestaat uit een blauwe sweatervest met kap, een zwarte legging en een zwart topje of T-shirt.Passen en bestellen kan op de pasdagen die in de loop van de maand september georganiseerd worden. Nadien (in de loop van het turnjaar) is het niet meer mogelijk om een clubtraining aan te kopen!

Competitiegymnasten (acro/tumbling/demo) zijn verplicht om onze clubkledij (TOO-legging, zwart topje, blauwe sweater met rits) aan te schaffen/te dragen.


Ook niet-competitiegymnasten kunnen een training, een topje en/of een legging bestellen! Zij zijn echter niet verplicht om dit aan te kopen.


Wedstrijdpakken


Wedstrijdgymnasten (acro en tumbling) zorgen in samenspraak met trainers en teamleden voor een wedstrijdturnpak .

Voor de kledij voor demo (A en B) wordt de aankoop gecoördineerd via trainers en/of bestuur.

Acrogymnasten kunnen in samenspraak met trainers en collega-gymnasten ook pakken lenen van elkaar. Hiervoor betalen zij een kleine bijdrage van 20 euro aan de uitlener.


Praktisch


De data van de pasdagen zullen via mail, infobord in de sporthal en via onze Facebookpagina bekend gemaakt worden.

Zorg dat je zeker langskomt indien je iets wil bestellen, na de laatste pasdag worden de bestellingen afgesloten!Tweedehands


Wij weten dat het aankopen van club- en wedstrijdkledij niet goedkoop is!

Wij stimuleren dan ook de tweedehandsverkoop van jullie clubkledij en/of wedstrijdkledij.

Heb je een clubtraining (legging of sweater), clubtopje of tumblingpak dat te klein geworden is? Stop het in een doorzichtige zak met een etiket met je naam, telefoonnummer en vraagprijs en geef het af aan onze bestuursleden. Wij bieden jouw tweedehandskledij te koop aan op onze pasdagen!